Express Car Koeriers

Service verlenen zit ons in het bloed!

De planning zal steeds de beste oplossing aandragen voor het vervoer wat gevraagd wordt.

Expresscar

Express Care

Als regionaal koerier gestart in 1984 voor Nationaal spoed- transport, maar al gauw werden de grenzen overschreden. Er is echter veel voordeel te behalen in combinatie-ritten binnen onze regio.
Heeft u iets af te leveren buiten Nederland dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

 

Representatie

 

Toch niet onbelangrijk; immers de vervoerder is een verlengstuk van uw product. Dus op de juiste wijze omgaan met vervoerdocumenten,maar ook het correct afleveren, desnoods persoonlijk, dat mag best verwacht worden! Twee personen voor het office management, twee planners, tien vaste chauffeurs en een groot aantal freelance-chauffeurs staan direct klaar voor uw opdrachten.

Vervoer met kwaliteit?

In veel bedrijfstakken is de ISO normering veelvuldig toegepast. De branche goederentransport kende in het verleden certificeringen als ”Erkend Koerier ” en ”Distrikeur”. Express Car koeriers werkt al geruime tijd onder de voorwaarden van het ” Keurmerk Transport & Logistiek. Wij zijn er trots op dat wij als èèn van de eerste koeriersdiensten in Nederland dit keurmerk mogen voeren. Ook Express Car heeft al jaren een goederenverzekering, zowel tijdens transport als tijdens opslag. Uiteraard zijn ook onze chauffeurs verzekerd! Wilt u meer weten? Bel ons dan voor uitgebreide informatie!

Voordelen

Voor Express Car Koeriers heel gewoon; punctueel en betrouwbaar! Vanzelfsprekend discreet, wij zijn het verlengstuk van uw onderneming!
Waarom Express Car Koeriers? Flexibel inzetbaar en altijd zo efficiënt mogelijk, zodat u geheel ontzorgt bent.

Ons moederbedrijf, Van der Valk Transport, is reeds 35 jaar actief in het transport en vervoerswezen. Deze onderneming staat als een huis!

Als een van de eerste ondernemingen in Nederland beschikken wij over het keurmerk Transport & Logistiek.

 

            

Spoedritten

Dé spoedkoerier die snel en professioneel uw zending bezorgt.

Mogelijkheden

Van één envelop tot een trailer vol materialen.

Ervaring

Wij hebben ervaring in koerierdiensten sinds 1984.

Keurmerk

Éen van de eerste bezitters van het keurmerk Transport & Logistiek